Bérelhető kerti és szerszámgépek

Közeleg egy építkezés vagy lakásfelújítás időpontja, esetleg a kerti munkák elvégzése kivételesen rád marad? Viszont a kivitelezéshez szükséges gépeket nem használnád rendszeresen, ezért a megvásárlásuk csak felesleges pénzkidobással járna? Akkor béreld ki a rendelkezésre álló kerti és szerszámgépeinket!

Nyugodtan kattints rá az adatlapjukra, és nézd meg a hozzájuk tartozó leírást! A bérlés folyamatát borzasztó egyszerűen elindíthatod, ennek köszönhetően a rád váró munkák megvalósításához tökéletesen adottak lehetnek a technikai feltételek.

A felújításhoz és építkezéshez használatos bérelhető kerti és szerszámgépek

Hacsak nem ezzel foglalkozol hivatás szintjén, akkor a felújítás vagy építkezés megvalósításhoz szükséges gépekkel jó eséllyel Te sem dolgozol minden egyes nap. Ennek megfelelően nem feltétlenül van szükséged állandó jelleggel vésőgépre, betonkeverőre, aggregátorra vagy ózongenerátorra.

Pedig az esetek döntő többségében ezek a munkaeszközök kelleni fognak a gördülékeny kivitelezéshez. A vésőgép segítségével készítheted elő a terepet a felújítás előtt, a betonkeverő a malter kikeveréséhez elengedhetetlen, az aggregátor az elektromos hálózat nélküli területeken létfontosságú, az ózongenerátor pedig a légtisztítás és -fertőtlenítés kapcsán bizonyulhat értékesnek.

Ha ezeknek a gépeknek a beszerzési árát összeadod, bőven több százezer forintos összköltséget kellene előteremtened a megvásárláshoz. A bérlés lehetősége messze nem kerül ennyibe.

Hasznos munkagépek a kertben elvégzendő feladatok megvalósításához

Különösen a tavaszi és nyári hónapok során hárulhat rád a kertben elvégzendő feladatok megoldása. Hogyha ezek a munkák csak átmeneti jellegűek, akkor ebben az esetben is a bérléssel járhatsz a legjobban.

Merthogy a teleszkópos sövényvágóval akár a többméteres magasságokat is elérheted, a fűnyíró traktorral nagyobb területeken is lenyírhatod a füvet, a motoros kapával pedig a kerti földmunkák megoldása sem jelenthet gondot.

Hogyha mindhárom kerti gépet megvásárolnád, a beruházás anyagi fedezetére bizony a másfél milliós büdzsé is szűken lenne csak elég. Teljesen érthető, ha alkalmi feladatok elvégzésére nem szeretnél ennyit áldozni. Pontosan erre a helyzetre kínál megoldást a bérlés opciója.

Sikerült gépet választani? A bérlést ilyen egyszerűen indíthatod el

Elsőkörben azt érdemes eldöntened, hogy melyik kerti és szerszámgépre, illetve gépekre van pontosan szükséged. Ezt követően az egyes gépek oldalára kattintva válaszd ki, hogy mikor szeretnéd őket kibérelni, és pontosan meddig. Érdemes figyelemmel követned az akciós ajánlatainkat is.

Amikor ezt kiválasztottad, akkor a „Kosárba” gombra kattints. Hogyha ezt minden kiszemelt kerti és szerszámgépnél megcsináltad, akkor véglegesítheted a rendelésed. A véglegesítést követően egyébként válaszemailben is meg fogjuk erősíteni a rendelésed adatait.

Ami a fizetési lehetőségek illeti, kétféle opció közül is választhatsz. Egyrészt intézheted banki átutalással, másrészt készpénzes formában is tudsz majd fizetni személyes átvételkor. A bérbe vett munkaeszközöket a dánszentmiklósi telephelyünkön tudod felvenni az előre megbeszélt nap reggelén, majd pontosan ide is fogjuk kérni tőled a visszaszállítást.

Amennyiben a kerti és szerszámgépbérléssel kapcsolatban maradtak még kérdéseid, akkor nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken, szívesen állunk a rendelkezésedre.