Bérelhető teherautó és kosaras autó

Teherautóra vagy kosaras autóra van szükséged bizonyos munkák teljesítéséhez, ugyanakkor most nem szívesen áldoznál milliókat járművásárlásra? Akkor az eszközbérlés lehetősége tökéletesen illeszkedik az aktuális céljaidhoz.

Rendszeresen karbantartott, megbízhatóan működő és sokoldalú gépeink bérbevételével nagyobb anyagi áldozatok nélkül is zökkenőmentesen teljesítheted a megbízásokat. Nyugodtan kattints az adatlapjukra, tekintsd meg a paramétereket, majd vedd fel velünk a kapcsolatot az ügyintézéshez.

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Milyen előnyei vannak a haszongépjármű-bérlésnek?

A teherautó és kosaras autó bérlése jóval kisebb anyagi áldozatot követel meg tőled, mintha megvásárolnád a szóban forgó munkagépek egyikét. Mivel nem te leszel az üzemben tartó, ezért a műszaki vizsgával és egyéb engedélyekkel kapcsolatos terhek sem érintenek.

Amikor egy-egy megbízás miatt szükséged van egy ilyen típusú gépjárműre, akkor néhány napra szabadon használatba veheted. Elvégezhetsz vele minden felmerülő feladatot, majd a dolgod végeztével egyszerűen visszaadod a bérbeadónak. Ilyen egyszerű az egész.

A Nissan Trade 16 méteres pantográfos kosaras autót a következő feladatokra tudod használni

Ezzel a munkagéppel a 16 méteres magasság, valamint a 6 méteres oldalra nyúlás sem jelent majd problémát. A kezelő végig biztonságban végezheti a dolgát, a Nissan Trade műszaki állapotát ugyanis folyamatosan ellenőrizzük.

Egészen széles azoknak a feladatoknak a köre, amiket meg tudsz oldani a segítségével. Merthogy a közvilágítás újításához vagy telepítéséhez, viharkárok kezeléséhez, magasabb fák lombkoronájának a ritkításához vagy például egy-egy magasabban fekvő dekoráció kialakításához egyaránt bevethető ez az autó.

Mindössze egy B kategóriás vezetői engedélyre lesz szükség a sofőr részéről, illetve némi jártasságra és körültekintésre a kezelő oldaláról. Hogyha ezek a feltételek adottak lesznek, azzal szinte borítékolható lesz a zökkenőmentes, hatékony munkavégzés.

A sokoldalú Volkswagen Crafter alkalmazásából fakadó előnyök

Egy zárt rakterű, jócskán terhelhető kétezer köbcentiméteres diesel furgon, amibe a 14,4 m³ és 16,1 m³ közötti raktérkapacitásnak köszönhetően jócskán lehet pakolni. A szállításra váró áru és egyéb termék akár messzebbre is vihető, merthogy a Crafter országos autópálya-matricával is rendelkezik.

B kategóriás jogosítvány birtokában bármelyik dolgozó vezetheti, mellette pedig két további utas is kényelmesen helyet foglalhat az utastérben. A 130 kW-os motorteljesítménynek hála a tempóval sem lesz gond, miközben az átlagfogyasztás 8.1 liter körül mozog.

Mozgékony, mondhatni fürge autó lehet tehát néhány napon át a szolgálatodra, aminek a működtetése nem fog indokolatlanul sokba kerülni.

Az eszközbérlés menete a következőképpen néz ki

Nyugodtan kattintsd tehát le a két gépjármű adatlapját, és győződj meg a saját szemeddel is a teljesítményükről és megbízhatóságukról. Hogyha sikerült döntést hoznod a bérlésről, akkor indulhat is a bérlés folyamata.

Egyszerűen válaszd ki, hogy mi legyen a bérlés kezdeti, illetve záróidőpontja. Kicsit lefelé görgetve mennyiségi kedvezményeket is igénybe vehetsz, tovább csökkentve ezáltal a kiadásaid. Amennyiben sikerült mindent elintézni, akkor már csak annyi dolgod lesz, hogy az adott nap reggelén eljössz az autóért.

Ezt reggel 8-tól teheted meg, majd a bérlés lejártának másnapján ugyanúgy reggel 8-ra fogjuk visszakérni magát az autót.